Cégünkről

Megbizhatóság, minőség

A Pente BT 1993-ban alakult, sok éves tapasztalattal biztosítjuk a lehető legmagasabb minőségi normákat Ügyfeleinknek. A megbízhatóság szó mára összeforrt a cég nevével. Ennek bizonyítéka számos referencia munkánk, illetve hosszú időtávra visszatekintő partneri kapcsolatunk Ügyfeleinkkel, szerte Komárom-Esztergom megyében. Sikereink legfőbb titka az állandó magas minőség garantálása, és a megbeszélt határidők szigorú betartása.

Vállalatunk munkaruhák, textíliák, civil ruhák, gyapjúk, szőnyegek mosásával és vegytisztításával foglalkozik. Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt minőség döntően megbízható és jól képzett munkatársainknak és munkavezetőinknek köszönhető.

Cégünk Almásfüzítőn 1200 m2-es, saját tulajdonban lévő telephelyen működik, amihez Komárom és Tata városában található átvevő üzletek tartoznak. Korszerű gépjárműparkkal is rendelkezünk, mellyel a ránk bízott ruhák illetve textiliák szállítását is tudjuk vállalni. Számunkra a szakmai és emberi szempontok egyaránt fontosak, munkatársaink képzéséről, fejlesztéséről folyamatosan gondoskodunk.

Elsődleges célkitűzésünk, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk Ügyfeleinknek, amit a folyamatos ellenőrzéssel garantálunk. Vegytisztítási és mosodai szolgáltatások széleskörű választékával állunk minden kedves már meglévő és leendő Ügyfelünk rendelkezésére.

Cégek jelentkezését egyaránt szívesen fogadjuk, hiszen vállaljuk szennyezett munkaruhák elhozatalát, tisztítását, vasalását, csomagolását, minden munkafolyamatot érintve, beleértve a visszaszállítást is.

Pente Anita ügyvezető

Magasfokú kiszolgálás

REFERENCIÁINK

Duna Residence

E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft.

Rossi Biofuel Zrt.

Greif Hungary Kft.

Budapesti Erdőgazdasági Zrt.

Számos vendéglő, étterem, panzió

Kérdése van, árajánlatot szeretne?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Árajánlat kérése

Telefon

70/4 533 532

Email

pentebt@gmail.com

Minden jog fenntartva! | Pente BT