Pente Szolgáltató Betéti Társaság

Vegytisztító és Mosoda

2931 Almásfüzitő, Táncsics Mihály u. 7.

Tel/Fax.: 34/ 348-248,

Mobil: 20/ 313-98-67, 70/4533-532

E-mail: pentebt@gmail.com

Vállalási feltételek

Az általunk tisztításra átvett ruhaneműket, szőnyegeket, textíliákat, bőrt és szőrmét a lehető leggondosabb módon kezeljük. A tisztítandó darabok állapotát, állagát, munkatársunknak az Ön jelenlétében kell megvizsgálnia és az észrevételeket a vállalási jegyen feltüntetnie. Kérjük , ugyanekkor jelezze a tisztításra vagy mosásra átadott anyag tulajdonságával, minőségével kapcsolatos ismereteit vagy egyéb észrevételeit, kívánságait, melyet lehetőség szerint igyekszünk kielégíteni!

Cégünket a végzett munkáért a 16/1976.(VI.4.)MT rendelet alapján jótállási kötelezettség valamint mennyiségi és minőségi szavatosság terheli.

Munkánk során a tisztítási kreszt alkalmazzuk, melyet a ruhákban és textíliákban a gyártó és/vagy a forgalmazó helyezett el.

Kezelési útmutatóval el nem látott ruhákért, valamint azok hitelességéért felelősséget nem tudunk vállalni!

Ezen kötelezettségünket kizártnak kell tekinteni, ha az elváltozás a vállaláskor nem felismerhető, ám a tisztítás során előtűnő gyártási hiba miatt keletkezik (szövés, fonás, bélelés, varrás, kikészítés, appretálás, összeugrás, stb.). A felületi szennyeződés miatt az átvételkor nem, de a tisztítás során később látható beázás, el nem távolítható folt, kopás, elöregedett anyag, varrás, rojt kibomlása, lánc-, és vetülékfonal kitörése szintén fel nem ismerhető hibának minősülnek, így az ebből bekövetkező állagromlás nem tekinthető tisztítási hibának. Bőrök, bőrkabátok gyakran tartalmaznak nem látható, de tisztítás során láthatóvá váló bőrhibákat, melyeket nem lehet eltávolítani, nem tekinthető tisztítási hibának!

Kérjük a ruha átvételénél ellenőrizzék a csomag vagy átvett ruha tartamát, mert elvitel után sem mennyiségi, sem minőségi kifogást nem tudunk elfogadni!

Csatokért, gombokért, zipzárakért, válltömésekért, egyéb díszítésekért, kezelési útmutatóval el nem látott ruhákért, valamint azok hitelességéért felelősséget nem tudunk vállalni!

Abban a sajnálatos esetben, ha a szolgáltatás általunk vállalt minőségét véleménye szerint nem teljesítettük és emiatt reklamációra kerül sor, elsősorban igyekszünk a hibát kijavítani. Vitás esetekben a Megyei Békéltető Testülethez, vagy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz tud fordulni.

Minden jog fenntartva! | Pente BT